In de zomer niet naar een druk zwembad? Een zwembad onder je veranda.

zwembad

Bent u of een van uw kinderen echt een waterrat? En wilt u het liefste het hele jaar door zwemmen in uw eigen tuin? Helaas is het in Nederland niet mogelijk om het hele jaar door te zwemmen in de open lucht. Dit komt doordat Nederland een gematigd zeeklimaat heeft. Een gematigd zeeklimaat betekend dat het in de zomer rond de 28 graden is en in de winter het klimaat rond het vriespunt ligt. Maar wat is er wel mogelijk?

Uw zwembad het hele jaar door gebruiken

Wees gerust, u kunt uw zwembad het gehele jaar door gebruiken, zelfs als het regent, hagelt of sneeuwt. Het is mogelijk om heerlijk te zwemmen in uw eigen tuin. U geniet net zoveel van het zwemmen in de zomer als in de winter, met een mooie overkapping. Met een overkapping heeft u geen last van de vele bladeren die van de bomen vallen in uw zwembad. Het is ook mogelijk om een veranda met glasschuifwanden te plaatsen boven uw zwembad. Dan heeft u helemaal geen last van de verschillende weersinvloeden. U kunt heerlijk windvrij zwemmen in uw achtertuin. Naast deze voordelen brengt het nog meer voordelen met zich mee.

Voordelen van een zwembad veranda
Zodra u een veranda met glasschuifwanden aanschaft, is het verstandig om uw veranda goed te isoleren. Het brengt vele voordelen met zich mee, zoals:

  • Een dichte veranda zorgt ervoor dat het zwemwater minder snel afkoelt.
  • Door de goede isolatie zorgt voor minder energieverbruik.
  • De glasschuifwanden kunt u open doen zodra het lekker weer is.
  • Uw zwembad wordt minder snel vervuild, door de weersomstandigheden buiten.
  • U kunt het hele jaar door zwemmen.

Overkapping op maat gemaakt


Als u erover nadenkt om een zwembad aan te schaffen met een overkapping en eventueel glasschuifwanden, is het belangrijk dat u goed kijkt naar de grote van uw zwembad. En hoe groot de overkapping moet worden. U kunt er ook voor kiezen om een overkapping aan te schaffen met een opbergruimte. Weet u al helemaal hoe u uw zwembadoverkapping wilt hebben? Dan kunt u in de 3D-configurator een maatwerkaanvraag doen via https://lugarde-configurator.nl/.