Schijnwerpers van topkwaliteit

Bent u een monteur en hebt u altijd te weinig licht bij uw werkzaamheden? Of bent u een inspecties en controles uit in gebieden met een verhoogd risico van explosiegevaar maar hebt u geen lichtbron die hier geschikt voor is? Kijk dan eens op de website van Electromach voor een uitgebreid aanbod aan led schijnwerpers. Deze schijnwerpers zijn speciaal ontworpen voor zware industriƫle omgevingen maar zijn natuurlijk ook te gebruiken in normale werkomgevingen. Deze lamp is in verschillende formaten te verkrijgen zodat u altijd zeker weet dat deze in uw gereedschapskoffer zal passen. Daarbij zijn ze erg licht waardoor u niet zwaar hoeft te tillen. Uw gereedschapskoffer zal daarom niet veel zwaarder worden door het toevoegen van een schijnwerper.

Speciaal ontworpen voor ATEX zones

De led schijnwerpers van Electromach zijn speciaal ontworpen om te functioneren onder zeer zware omstandigheden. Daarom is het voor u als monteur geen probleem om deze te gebruiken in verschillende ATEX zones. Hierbij moet u denken aan de zones 0,1,2,20,21,22. Niet voor niets dat de schijnwerpers de beste vriend is van technici, monteurs, inspecteurs en arbeiders in gebieden met een risico of blootstelling van explosiegevaar. Zij zouden de lamp bijvoorbeeld kunnen gebruiken in de 0 en 20 zone voor onderhoudswerkzaamheden in opslagtanks, hier worden ze momenteel al veel voor gebruikt. In de lamp zit een intern mechanisme om de lamp te kunnen ontsteken, hierdoor heeft zij een heel hoog temperatuurbereik om in te kunnen functioneren. Hierbij moet u denken aan temperaturen van -20 graden tot +40 graden Celsius. Voor de 6140 serie geldt zelfs een bereik tot +50 graden Celsius. Het enigste waar u voor op moeten passen bij het gebruik van de led schijnwerper, is om de batterijen enkel te vervangen in een veilige zone.

Unieke lichtbundels

Zoals hierboven al is beschreven zijn de led schijnwerpers te gebruiken in gebieden waar veel explosie gevaar is. Maar dat is niet het enigste voordeel van deze lampen. De lampen kunnen u 48 uur continu van licht voorzien, voordat u de batterijen moet verwisselen. Hierbij hebt u de 3xLR14 batterijen nodig. Uiteraard worden deze met het product meegeleverd.