Opzoek naar verpakkingen? Remmert Dekker heeft een breed assortiment van verpakkingen!

Binnenkort feest?

Zijn jouw vrienden binnenkort jarig? Of heb je een traditioneel feest? En weet je niet hoe je je cadeau moet gaan verpakken? Dan weet jij na deze tekst hoe je een cadeau moet gaan verpakken. Een cadeau gaan verpakken is niet zo moeilijk. Het is belangrijk dat je er tijd voor neemt. De spullen die je ervoor moet gaan gebruiken, moet je ook natuurlijk in huis hebben.

Hoe verpak je een cadeau?

Je hebt natuurlijk een aantal stappen om een leuk cadeau in te pakken. Volg deze stappen, stap voor stap. Anders klopt de ingepakte cadeau niet meer.

Stap 1: Verwijder alle prijsstickertjes van het cadeautje. Als je het prijsstickertje niet ervan af kunt halen, moet je het inkleuren met een zwarte stift.

Stap 2: Doe het cadeautje in de doos. Waarom? Hierdoor verricht je weinig schade aan het cadeau en het is leuker om uit te pakken.

Stap 3: Rol een goede stuk inpakpapier op een tafel.

Stap 4: Plaats het doosje op het inpakpapier en meet hoeveel papier er nodig voor zal zijn. Meet het zo goed, dat de lengte en breedte gelijk zijn.

Stap 5: Markeer de lijnen die je gaat uitsnijden

Stap 6: Plaats het doos ondersteboven in het midden van het inpakpapier. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger de bovenkant van het cadeau te zien krijgt, als zij het opent.

Stap 7: Wikkel het inpakpapier rond het geschenk. Let op, dit moet wel netjes gebeuren!

Stap 8: Vouw eerst 1 zijde van de doos, daarna de andere zijde. Voeg een lint toe over het cadeau.

Stap 9: De ontvanger moet natuurlijk weten van wie die cadeau is. Dit kun je doen door middel op het kaartje een klein berichtje met daarbij je naam op te zetten. Plak dit op de doos, zodat het niet ervan af valt.

Bekende bedrijf

Ik hoop dat je na het lezen van deze stappen, jezelf een cadeau kunt inpakken. Ben je opzoek naar inpak verpakkingen? Remmert Dekker is een bekend bedrijf die alle soorten verpakkingen verkopen.